LuovataikaLuovataian takana toimii 28-vuotias, karstulalainen taitelija/askartelija  Jutta Keronen. Luovataika-työni on lapsuuden haaveeni, jossa pääsen käyttämään luovuuttani, mielikuvitustani ja tekemään unelmatyötä, josta tykkään! 

Perustin Luovataian keväällä 2020 Jämsässä, koronapandemian myötä kun jäin työttömäksi. Viralliselta ammatiltani olen, koulunkäynninohjaaja&nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Luovataika on sivutoiminen yritys.  

Valikoimastani löydät kuvituksistani tehtyjä tarra-tuotteita ja muita askarteluun liittyviä tuotteita, jotka valmistan täysin itse. 

Taiotaanko toiveistasi totta tekemällä toiveidesi mukaan tilaustyö? Lemmikistäsi tarroja, sisustustarrat personoidulla tekstillä,  jälleenmyyntiin tuote, yritykselle logo vai lastenhuoneeseen juliste, jota ei taatusti muilla ole. Kaikki tämä on toteutettavissa tai se voi olla myös jotain aivan muuta!

Lue Blogistani mitä viime vuonna 2021 Luovataiassa tapahtui! Blogista tulee löytymään myös tuotteiden valmistamisprojekteista juttua, inspiraatiota askarteluun tuotteillani ja askarteluohjeita! 

Luovaa ja taianomaista päivää sinulle! <3